تبلیغات
برای تو - آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

نویسنده :محمود راکرز
تاریخ:یکشنبه 18 مهر 1395-08:40 ب.ظ


آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور پخت شیرینی کشمشی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

مواد لازم شیرینی کشمشی

آرد :•: 1 و ¾ لیوان

پودر قند :•: 1 و ½ لیوان

کره :•: 150 گرم

تخم مرغ :•: 2 عدد

کشمش پلویی :•: ½ لیوان

اسانس وانیل :•: ½ قاشق چای خوری

شیرینی کوکی لاهیجان , طرز تهیه شیرینی کوکیز , شیرینی کوکی شکلاتی میکری گردویی کره ای شمالی

شیرینی کشمشی با روغن مایع,شیرینی کشمشی بازاری,شیرینی کشمشی نرم,شیرینی کشمشی بدون فر,شیرینی کشمشی قنادی,شیرینی کشمشی شف طیبه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی کشمشی

ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه آنرا روی دمای 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی کشمشی گرم شود. کره را پانزده دقیقه قبل از شروع پخت شیرینی از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود ، بعد از نرم شدن کره آنرا داخل ظرفی مناسب می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم.

مواد داخل ظرف را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست و به رنگ کرمی در بیاید ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هم تخم مرغ باید مواد را هم بزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را داخل ظرف بشکنیم.

حالا نوبت اضافه کردن کشکش ها به شیرینی کشمشی است و بعد از آن آرد را روی مواد داخل ظرف الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و به اندازه ای کوچک تر از گردو مواد بر مداریم و روی سینی قرار می دهیم .

دقت داشته باشید که شیرینی بعد از اینکه بپزد تخت و نازک می شود ، به همین جهت فاصله شیرینی ها را طوری تنظیم کنید که بهم نچسبند. سینی را داخل فر قرار می دهیم . حدود پانزده دقیقه طول می کشد که لبه های شیرینی ها طلایی شود .

زمانی که دیدید لبه شیرینی کشمشی طلایی است آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند تا بتوانید به راحتی از کاغذ جدایشان کنید. حالا می توانید چای خود را با شیرینی کشمشی خانگی خودتان میل بفرمایید.

اگر مایلید شیرینی کشمشی شما طلایی یا زرد رنگ شود می توانید کمی زعفران دم کنید و داخل مواد شیرینی بریزید ، با اینکار می توانید شیرینی کشمشی زعفرانی که طرفداران بسیار دارد تهیه فرمایید. اگر مایلید شیرینی شما نرم شود کمی شیر به مواد شیرینی اضافه کنید.

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور پخت شیرینی دانمارکی

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
кредит онлайн 100 одобрение
شنبه 22 اردیبهشت 1397 08:29 ق.ظ
кредит онлайн на карту без процентов
займ на карту ночью
кредит онлайн без верификации
онлайн кредит на карту без отказа украина круглосуточно украина
онлайн займ круглосуточно моментально
займ на карту украина без звонков
онлайн позика на карту
How do you get taller?
دوشنبه 27 شهریور 1396 04:21 ق.ظ
I enjoy reading a post that can make men and women think.
Also, many thanks for allowing me to comment!
Where is the Achilles heel?
دوشنبه 16 مرداد 1396 06:29 ب.ظ
Heya i'm for the first time here. I found this board
and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
http://danndiaz.hatenablog.com
دوشنبه 9 مرداد 1396 06:33 ق.ظ
I am really loving the theme/design of your blog.
Do you ever run into any browser compatibility problems?
A few of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks
great in Chrome. Do you have any tips to help fix this problem?
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 08:42 ب.ظ
May I simply just say what a comfort to uncover a
person that actually knows what they're talking about online.
You definitely realize how to bring an issue to light and make it important.
A lot more people should read this and understand this side of the story.
It's surprising you aren't more popular since you definitely have the gift.
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 02:26 ب.ظ
Hi! I just want to offer you a huge thumbs up for the great information you have right here on this post.

I will be returning to your blog for more soon.
BHW
شنبه 12 فروردین 1396 10:14 ق.ظ
Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just
sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to
the whole thing. Do you have any points for beginner blog writers?
I'd certainly appreciate it.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo